Netfilmek.hu

Online filmek, online filmnézés, Szinkronosan!

Red 2.

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle. Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világkörüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő, vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

Red 2. Online Linkek:

Red 2. online film lejátszása itt: http://played.to/tlyrody4jp6c

Red 2. online film lejátszása itt: http://vidto.me/nww084b4iors.html

 

Red 2. online film Kritika:

Ha létezik nyári film, hát a Red 2 az. Az öregfiúk és az öreglányok a régi energiával térnek vissza, és még az sem zavarja meg őket a szórakoztatásban, hogy elfelejtettek normális sztorit írni nekik. Öregember nem gyorsvonat, de néha azért mégis felpörög, pláne, ha egykori szuperügynökökről van szó. A Red első részéből megismert csapat most is a világ megmentéséért tér vissza. A DC Comics képregényfolyamából készült filmadaptációjánál popcornmozibb popcornmozi nem sok létezik, ami azért nagy szó, mert a történet tulajdonképpen annyira buta, mint egy ötvenes IQ alatti Ki mit tud. A történet szerint Frank Moses (Bruce Willis) roppant unalmas életet él újdonsült barátnőjével, Sarah-val (Mary-Louise Parker), amikor betoppan a még mindig nem százas Marvin (John Malkovich), és közli, hogy akció van. Frank nem akar már egy búgócsiga fordulatszámával pörögni, Sarah viszont igen, így kapóra jön nekik egy furcsa küldetés, amely a rejtélyes Nadragulya körül forog. Közben azonban hogy-hogy nem, a legjobb bérgyilkost küldik Frank nyomába, természetesen nem azért, hogy barátilag megölelgesse, ha már rátalált. De az öregek kiirthatatlanok, kőkemények és mindig jut nekik egy-egy jó beszólás. Szóval a helyzet semmit sem változott. Teljes kritika itt: Player.hu

Red 2. online,Red 2. online film,Red 2.  online filmnézés, Red 2.Online filmek, online filmnézés, szinkronosan, és ingyen.

Vélemények a filmről

Red 2.

Hogy tetszett a film? Mi a véleményed? Írd meg!

Online filmek, online filmnézés, szinkronosan.
A moziban belépőt kérnek... Mi csak azt, hogy kövess minket!