Netfilmek.hu

Online filmek, online filmnézés, Szinkronosan!

Jégvarázs

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Jégvarázs Online Linkek:

Jégvarázs online film lejátszása itt: http://www.video.tt/video/wvElPWCOQ

Jégvarázs online film lejátszása itt: http://vidto.me/a68ner35euii.html

 

Jégvarázs online film Kritika:

A Walt Disney Animation Studios név nagyon sok embernek egyet jelent olyan klasszikusokkal, mint Az oroszlánkirály, esetleg A szépség és a szörnyeteg. A fiatalabb, esetleg kritikusabb generáció számára egyet jelent azzal a töménytelen mennyiségű hibával (és akkor itt enyhén fogalmaztam!), amit a stúdió a 2000-es években elkövetett. Én személy szerint az első táborba tartozom, azok a filmek mindmáig gyermekkorom kedvenc meséi, és nagyon fáj a szívem egyik kedvenc stúdióm hanyatlását látni. Mígnem tavaly, először a Paperboy című rövidfilm végre újra megdobogtatta a szívem, hogy aztán a Rontó Ralph feltegye a pontot az i-re, és végre viszontláthassuk azt a színvonalat, amit a stúdió valójában képvisel, és visszahozza nekünk a (számomra nem is oly távoli) gyermekkor kedvenc emlékeit, sőt a számítógépes univerzum ábrázolásával valami újat is vigyen bele. Szerencsére a Disney nem hagyta abba, idén ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, és tovább követi a régi filmek remek színvonalát, kívánom, hogy ez a jövőben is így maradjon.Legújabb filmjük, a Jégvarázs egy távoli királyságban, Arendelle-ben játszódik, ahol egy fiatal király uralkodik feleségével, és két fiatal lányukkal, Elsával, és Annával. Minden tökéletes idilliben zajlik, egészen addig, amíg el nem indul egy hatalmas balszerencse-sorozat. Az egésznek az alapja az idősebb testvér, Elsa, akiről mindenki tudja a családban, hogy mágikus képességei vannak. Ezzel nincs is probléma, egészen addig, amíg egy varázslata nem sül el rosszul, és kisebbik testvére, Anna nem kerül életveszélybe, ami miatt Elsát elzárják a külvilág, és Anna elől, hogy senkinek ne okozhasson kárt, amíg meg nem tanulja kezelni az erejét. Pár évvel később a szülők életüket vesztik, így az uralkodó nélkül maradt királyság Elsára marad, aki azonban fiatal kora miatt egyelőre nem veheti át a trónt. Mikor betölti a felnőtt kort, és eljön a koronázó ünnepség napja, az egész város lázban, ég, hogy végre kinyitják a vár kapuit, és mindenki megcsodálhatja az újdonsült királynőt, valamint kisebbik testvérét, Arendelle hercegnőjét. Az ünnepség azonban botrányba fullad, Elsa elmenekül, és örök hóval borítja be Arendelle-t. A fiatal hercegnő, Anna magát hibáztatja a történtek miatt, így nővére után ered, hogy közös erővel állítsák vissza Arendelle régi pompáját. Az utazás során segítőkre lel, egy jegesember, egy rénszarvas, valamint egy élő, lélegző, beszélő hóember személyében.

Teljes kritika itt:  http://cinestar.hu/cikk/jegvarazs-kritika

Jégvarázs online, Jégvarázs online film, Jégvarázs  online filmnézés, Jégvarázs.Online filmek, online filmnézés, szinkronosan, és ingyen.

Vélemények a filmről

Jégvarázs
  • Alvic Judit :
    április 13, 2014 - 9:14 du.

    Nagyon cuki film, mindenkinek ajánlom, aki egy kellemes kikapcsolódásra vágyik.

Hogy tetszett a film? Mi a véleményed? Írd meg!

Online filmek, online filmnézés, szinkronosan.
A moziban belépőt kérnek... Mi csak azt, hogy kövess minket!